Yazlıca İlkokulu

Vizyon: Yazlıca İlkokulu Olarak; Öğrenmeyi öğrenmenin bir ihtiyaç olduğunu kabul eden ve bunu davranış haline dönüştüren bir okul olmak istiyoruz. Okulumuz ailesini oluşturan (yönetici, öğretmen, veli ) bireyler olarak önümüzdeki yıllarda topluma faydalı öğrenciler yetiştiren, çevrenin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayan, çevremizde en kaliteli eğitim öğretim veren okul olmak istiyoruz.

Misyon: Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin maçları doğrultusunda topluma ve çevreye olan sorumluluğunu yerine getiren, velilerimizin ve milli eğitimin beklentilerini karşılayacak; bunun için tüm kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak sürekli gelişmeyi sağlayıp iyi bir birey ve iyi bir yurttaş yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 13-00.17.50
Isınma: sobalı
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servisimiz vardır. Akçakale merkezden okula öğretmenleri taşıyan servisimiz mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yazlica-ilkokulu.meb.k12.tr

Adres - yazlıca köyü AkçakaleŞANLIURFA

Öğretim Şekli :ikili öğretim

Yerleşim Yeri - Yazlıca Köyü Akçakale-ŞANLIURFA

Adres - yazlıca köyü AkçakaleŞANLIURFA

Ulaşım Öğretmenlerimiz için ilçeye servisle gidiş geliş imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık 67 km ilçe merkezine uzaklık 17 km dir